halsojobb.se

Samordnare till Räknestickans hemtjänst

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Samordnare till Räknestickans hemtjänst

Sista ansökningsdatum: 2020-09-22
Referensnummer: 5603

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Anna-Karin Hagel, Verksamhetschef, 013-263774, anna-karin.v.hagel@linkoping.se

Kommunal Öst, Facklig företrädare, 010-442 8700, syd.ost@kommunal.se

 

 

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande.

Vi söker nu en samordnare till Räknestickans hemtjänst. Arbetsgruppen består av ca 40 medarbetare, verksamhetschef och sjuksköterska finns på plats.

Arbetsbeskrivning

Som samordnare är du "spindeln i nätet" och har ett nära samarbete med verksamhetschef och kollegor men även med externa aktörer.

Uppdraget som samordnare innebär att planera, samordna och genomföra arbetsuppgifter inom områdena verksamhet, medarbetare och ekonomi utifrån fastställt samordnaruppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen ska du verka för god tillgänglighet, goda kundrelationer, nöjda medarbetare och en ekonomi i balans.

Tjänsten innebär att du får en tillsvidareanställning i din grundprofession, ex undersköterska. Uppdraget som samordnare är, som alla samordnaruppdrag inom Leanlink Äldreomsorg, tidsbegränsat. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom vård- och omsorg, omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som samordnare och erfarenhet av arbete i systemen TimePool, Heroma, Agresso och Treserva eller motsvarande verksamhetssystem. Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation. 

Vår verksamhet förändras ständigt, därför behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kunna behålla ditt lugn och fokus i pressade situationer och se möjligheter i förändringar. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift, som strukturerar upp ditt arbete och som driver dina processer vidare. Du har förståelse för verksamhetens mål och arbetar utifrån dem. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt då arbetet innebär daglig kontakt med kunder, anhöriga, kollegor och andra samarbetspartners. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5603

Dela detta jobb

Samordnare till Räknestickans hemtjänst

Linköpings kommun