halsojobb.se

Samordnare Nära vård till Sollefteå kommun

Ort
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Samordnare Nära vård till Sollefteå kommun

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

I landet och inom länet pågår en omställning av hälso- och sjukvården. God och nära vård- En reform för ett hållbart hälso- och sjukvårdsystem. Omställningen sker i samverkan med länets kommuner och region Västernorrland och nu rekryterar vi en samordnare som ska stödja Sollefteå kommun i det strategiska och operativa omställningsarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stödja, samordna och i vissa fall leda arbetet med omställningen för en God och nära vård. Du kommer också leda och möjliggöra utvecklingen av innovativa arbetssätt inom vård och omsorg och verka för kunskapsstyrning inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Du kommer att arbeta tillsammans med medarbetarna inom kommunal hälso- och sjukvård, äldreomsorg, funktionsstöd och socialpsykiatri men också tillsammans med övriga verksamhetsdelar som berörs såsom barn och skola samt folkhälsa.

Arbetet omfattar nära samverkan med den regionala utvecklingssamordnaren som är anställd inom kommunförbundet samt med motsvarande funktioner i länets övriga kommuner och inom Region Västernorrland.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en kommunikativ person som vill stödja samverkan och utveckling och som har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är van att initiera, driva och samordna processer. Rollen kräver stor initiativförmåga och flexibilitet samt god förmåga att arbeta resultatinriktat och strategiskt.

Som person trivs du med att arbeta i team och är nyfiken, ansvarstagande och självständig. Vi lägger stor vikt vid förmåga att entusiasmera, inspirera och driva utveckling.

Du har akademisk utbildning som vi bedömer relevant i sammanhanget, exempelvis inom hälso- och sjukvård eller social omsorg. Arbetet kräver god förmåga till struktur och att uttrycka sig enkelt och tydligt i tal och skrift.
Du ska ha erfarenhet av förändringsarbete som du drivit med goda resultat. Gärna erfarenhet av ledarskap och kommunal hälso- och sjukvård samt att arbeta i en politiskt styrd organisation.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Samordnare Nära vård till Sollefteå kommun

Sollefteå Kommun