halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Samordnare inom IT och informationssäkerhet

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Samordnare inom IT och informationssäkerhet

Är du nyfiken och intresserad av att hitta nya lösningar? Har du kunskaper i IT-system inom hälso- och sjukvården? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Tema Barn - Astrid Lindgrens barnsjukhus består organisatoriskt av sju Medicinska Enheter (ME) och fem Omvårdnadsområden (OO) Totalt arbetar cirka 2200 medarbetare inom temat.

Verksamheterna stöttas av en stabsfunktion där vårdadministration är en viktig del.

Vårdadministration är ett eget område inom Astrid Lindgrens Barnsjukhus med cirka 110 medarbetare. Vårdadministration är organiserad under den operativa chefen och leds av en administrativ chef samt vårdadministrativa enhetschefer. Där ingår medicinska sekreterare, chefsassistenter samt enheten Vårdstödjande tjänster. Medarbetare inom Vårdstödjande tjänster rapporterar till den vårdadministrativa chefen och tillhör den centrala staben med placering i nya fina kontorslokaler i Solna.

Vi söker nu en medarbetare med uppdrag inom IT och temats informationssäkerhetsarbete som ingår i enheten Vårdstödjande tjänster. Som anställd hos oss ingår du i ett engagerat och trevligt arbetslag inom staben. Där arbetar du in nya fina lokaler i Solna. Självklart får du även ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder!

Om tjänsten

Huvudsakliga ansvarsområden är att vara IT-samordnare vilket innebär att hålla utbildning, vara en informationskanal ut till lokala IT-kontakter. Ge support, samordna och implementera nya arbetssätt. Utveckla rutiner för ett patientsäkert och informationssäkert arbetssätt. Vara delaktig och drivande i nya digitala tjänster. Vara central administratör inom TakeCare och kontaktperson mot den centrala förvaltningen på Karolinska. Ingå i Karolinskas ledningssystem för informationssäkerhet vilket bl a innebär att utföra egenkontroller av våra IT-system och arbetssätt i samråd med Karolinskas centrala förvaltning.

Vi söker
Dig som vi nu söker har förmåga att leda och driva projekt. God kommunikations- och samarbetsförmåga, och att kunna arbeta självständigt och proaktivt. Du är också van vid patientkontakt och har förståelse för hur vården fungerar. Du är nyfiken och intresserad av att hitta nya lösningar. Du är professionell i ditt förhållningssätt och bidrar till en god arbetsmiljö.

Du tycker att våra värderingar stämmer överens med dina - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn!

Kvalifikationer

Krav:

  • Eftergymnasial utbildning inom hälso- och sjukvård såsom undersköterska eller medicinsk sekreterare. 
  • Goda kunskaper om hälso- och sjukvårdens organisation, arbetssätt och relevanta lagar och förordningar.
  • Goda IT-kunskaper.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att driva projekt.
  • Erfarenhet av att ta fram utbildnings- och informationsmaterial.

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma.

MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest. karolinska@regionstockholm.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Samordnare inom IT och informationssäkerhet

Karolinska Universitetssjukhuset