halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sales Manager till Solortus i Gamleby

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

Sales Manager till Solortus i Gamleby


Solortus installerar solenergi till företag och privatpersoner. Hos oss ska varje kund ska känna sig trygg och väl omhändertagen hela vägen från tanke till färdig solcellsinstallation. Vi ser möjligheter där andra ser problem och har stor erfarenhet och hög kompetens inom solenergi. Dessutom har vi ett helt gäng med egna fantastiska montörer som varje dag gör sitt allra bästa för att tillgodose våra kunders önskemål och vilja.


Är du vår nya Sales Manager i Småland?

Vi är Solortus – förnybar energi för dig med krav.
Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas bolagets muskler: det är Solortus det. Med över 12 års erfarenhet av förnybar energi har vi nu börjat gå nationellt. Tillsammans med våra systerbolag närmar vi oss kunderna och måste nu öka tempot i den resan.
 
Vad kommer du som Sales Manager att göra?
Vi vänder oss till fastighetsbranschen och våra kunder har allt från villor till komplexa industrier. I din roll som spelande tränare kommer du bygga vidare på vårt starka team för resan framåt samtidigt som du själv kommer vara ute på spelplanen och göra affärer. Hos oss får du utmana, men också utmanas, i en varierande och coachande roll med fokus på kravställning och uppföljning. Med dina två lyhörda öron och din positiva stämma kommer du att stötta, leda och inspirera våra grymma utesäljare: Pontus, Martin, Marcus och Johan.
Dina uppgifter? Följa upp säljarbetet, fördela arbetsbelastningen och sätta mål – individuella som kollektiva. Rapporterar gör du till VD. Därtill kommer du att ansvara för större kunder och sköta det administrativa arbetet. Resor förekommer och en av dem, tillväxtresan pekar nästintill rakt uppåt. Med andra ord kommer du med dina pedagogiska och tydliga ledaregenskaper bli ett avgörande nyförvärv för att vi ska vinna ännu mer mark – och färga hela regionen än mer orange!
 
Vi söker dig som…
… heter Pontus – nej, dig som har pondus! Din trygga ledarskapsstil definieras av ödmjukhet och auktoritet, lättsamhet och respekt. Du vet att B2B- och B2C-försäljning snarare handlar om människor och som den sanna människokännare du är anpassar du självklart ditt ledarskap efter personen du stöter på. Din drivkraft kommer från att se resultat och att ge våra anfallare (läs: utesäljare) de bästa förutsättningarna att göra mål – att bygga är ju en lagsport! Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra, så nu undrar vi om du vill komma över till oss och utveckla andra samtidigt som du själv utvecklas på vägen? I så fall vill vi välkomna dig till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?
 
Våra önskemål till dig:

•           Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid, men en del kvarstår

•           Du har tidigare erfarenhet av försäljning

•           Du har bra koll på förnybar energi och/eller fastigheter

•           God datorvana och erfarenhet av att hantera komplexa avtal

•           Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt.

 
Varför Solortus?

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett expansivt tillväxtbolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Solortus. För oss handlar det om människorna. Energin i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för ”the solortus way”. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar löpande och vill ha dig ombord innan snön faller!


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Sales Manager är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Solortus. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Möjlighet till hybridarbete finns.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, dock senast 29/9. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.
Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Malmros på 070-340 86 33, linda.malmros@eterni.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Sales Manager till Solortus i Gamleby

Eterni Sweden AB