halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Röntgensjuksköterskestuderande sökes till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Röntgensjuksköterskestuderande sökes till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge

Referens nummer

2021/3353

Är du på sista terminen på Röntgensjuksköterskaprogrammet och är redo för ett arbete där du får en variation av både patienter och arbetsuppgifter? Har du dessutom ett särskilt intresse av datortomografi? Då ska du läsa vidare!

Vår verksamhet i Huddinge har högteknologiska lokaler som är centrum för röntgen, intervention och operation. Det innebär att vi jobbar i nya fräscha lokaler med modern maskinpark. Vi har flera datortomografer där vi utför varierande undersökningar för alla patientgrupper. Nu utökar vi vårt team och söker dig, framtida kollega, som är intresserad av att arbeta hos oss med fokus på datortomografi (DT).

Vi erbjuder dig:

 • Individuell inskolningsplan.

 • Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor.

 • Föreläsningar varje vecka.

 • Arbete med medicinteknisk utrustning.

 • Utrustning som är den senaste på marknaden.

 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.

 • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.

 • Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar.

 • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc.

 • Ingå i en härlig och kompetent arbetsgrupp!

Om tjänsten
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter såsom avancerade hjärt-, thorax och neuroprotokoll, biopsier och dränageinläggning. Du har ett tätt och nära samarbete radiologer och undersköterskor. I vår verksamhet har vi både akuta och tidbokade patienter där ingen dag är lik den andra i olika komplexa situationer.

Som blivande röntgensjuksköterska börjar du redan idag din inskolning hos oss utifrån din studieplan. Det gäller både på konventionell samt datortomografi. Vi erbjuder inskolningsmöjligheter under helger och kvällar och du blir en av i teamet när legitimationen erhålls.

Du får möjligheten att lära dig den senaste tekniken inom Datortomografin som är världens första kliniskt godkända fotonräknande skiktröntgen. Tekniken ökar bildkvaliteten så mycket att stråldosen i många fall kan halveras och kontrastmedelsmängden reduceras. Det barnanpassade ljud- och ljusspelet gör att man dessutom kan minska antalet undersökningar som behöver utföras i sedering eller narkos.

Vi erbjuder både tillsvidaretjänst samt vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker
Hos oss är en dag sällan den andra lik, vilket innebär att du bör vara trygg i en föränderlig vardag där oväntade situationer uppstår. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Du har förmåga att se helheter och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer
Krav:

 • Termin 6 på Röntgensjuksköterskaprogrammet

 • Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Urval sker löpande och de lediga tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!
 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Diego Aguilar , Vårdförbundet

Telefon
08-585 808 50

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterskestuderande sökes till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset