halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vid Röntgenmottagningen Sundsvall/Härnösand arbetar cirka åttio personer, Vi utför DT, MR, intervention, ultraljud, konventionell röntgen. Även avdelningen för nuklearmedicin ingår i vår verksamhet. Sundsvalls sjukhus bedriver specialiserad sjukvård och akutsjukvård där radiologin är en viktig del. Vi har också patienter från öppenvård.

Är du legitimerad röntgensjuksköterska som vill utvecklas inom din profession? Nu söker vi två röntgensjuksköterskor till Röntgenmottagningen i Sundsvall för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På Röntgenmottagningen Sundsvall/Härnösand ingår du i vårt engagerade team med röntgensjuksköterskor, radiologer, undersköterskor. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas och skapa dig en bred kompetens inom radiologi då vi strävar efter att alla roterar på våra olika modaliteter. Vi tillämpar önskeschema.

För att du ska känna dig trygg i din roll erbjuds du en personlig mentor som tillsammans med dig ser till att säkra den individuella utvecklingen, öka det sociala stödet, tydliggöra rutiner, samt skapa förutsättningar att komma in i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, kunskap i engelska är meriterande. Tidigare vårdrelaterad arbetslivserfarenhet, gärna som röntgensjuksköterska, ses som meriterande för tjänsten. Hos oss jobbar man främst dag, kväll och helg. Inskolning på natt kan eventuellt bli aktuellt senare.

Dina personliga kompetenser är viktiga för oss, vi söker dig som ser möjligheter i förändringar, som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och lyhörd. Du arbetar strukturerat, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, du sätter upp och håller tidsramar. Du har även en god empatisk förmåga genom att du kan sätta dig in i andras perspektiv.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-02

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell

Enhetschef

Telefon: +46724514063

E-post: jessica.landin.viksell@rvn.se

 

Lotta Lindqvist

Vårdförbundet

E-post: lotta.lindqvist@rvn.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen, Sundsvall/Härnösand

Region Västernorrland