halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska till FO Barnradiologi

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till FO Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag.

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden. Möjligheten att arbeta inom forskning uppmuntras inom alla yrkeskategorier.

Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, är en helt ny röntgenavdelning med den senaste teknologin. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Akutverksamheten utgör en stor del av vår verksamhet, dygnet runt, och vårt uppdrag är inriktat på högspecialiserad barnradiologisk diagnostik. De flesta röntgenspecialiteter finns inom verksamheten.
Vårt fokus är att ha barnet i centrum.

Vi har nu flyttat till det Nya Karolinska Universitetssjukhuset och behöver dig som vill vara med och påverka samt utveckla hur vi ska arbeta inom sjukvården idag och i framtiden.
Vi tillämpar Karolinskas kompetensstege för röntgensjuksköterskor. Där prioriteras kompetensutveckling och utbildning för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalitet.

Vi söker dig som är drivande och engagerad röntgensjuksköterska som är speciellt intresserad av att arbeta med barn.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Du kommer arbeta med konventionell röntgen, genomlysning samt DT. I rollen som röntgensjuksköterska bidrar du till att Barnradiologin är i ständig utveckling med patientens bästa i fokus.

Anställningsform
Föräldravikariat som röntgensjuksköterska.. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Heltid.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, har förmåga att inspirera och är initiativrik. Du vill vara en del av ett vårdteam, som tillsammans med andra yrkeskategorier, strävar efter att utveckla Barnradiologin.

Det är viktigt att du kan skapa goda relationer och har god samarbetsförmåga, kan entusiasmera och delta i  verksamhetsutveckling och ha en aktiv del i förbättringsarbeten.

Vi sätter också stort värde på att du har förmågan att lyfta blicken, se helheten och har en god kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer
Du har gärna erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska inom konventionell röntgen, genomlysning och DT.
Att du har erfarenhet av att arbete med barn är meriterande samt om du har handledningsutbildning eller innehar erfarenhet av att handleda andra.
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska inom tal och skrift.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till FO Barnradiologi

Karolinska Universitetssjukhuset