halsojobb.se

RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA SOM STOMTRIVS PÅ LÖWENSTRÖMSKA SJUKHUSET?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA SOM STOMTRIVS PÅ LÖWENSTRÖMSKA SJUKHUSET?

Vill du få möjligheten att vara med och forma vår familjära röntgenmotagning på Löwenströmska sjukhuset?

VAD

Vi tog i februari över röntgenmotagingen på Löwenströmska sjukhuset och är såhär 5 månder in i full fart med att skapa det till en röntgenmotagningen där vi verkligen trivs. På grund av en pensionsavgång söker vi nu en ny kollega som vill fortsätta och utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Du kommer ingå i ett familjärt team av 10 Röntgensjuksköterskor, 4 undersköterskor samt radiolog och sonograf. Vår mottagning har god kontakt med övriga sjukhuset och du kommer in i ett högt tempo men i en lugnare miljö utanför stressen i innerstan. I rollen hos oss arbetar du med CT, konventionell röntgen och eventuellt MR. Vi tar emot alla typer av patienter och har ett högt kundfokus med sikte på god service och kvalitet.

På Löwenströmska sjukhuset bedriver vi i dagsläget en närakutsröntgen, vilket innebär att vi har öppet 8.00–22.00 alla dagar i veckan och vi turas om att arbeta en kväll i veckan och en helg i månaden. Efter sommaren kommer dock närakutsdelen förflyttas till ett annat sjukhus och då förändras arbetstiderna till dagtid.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Vi vill att du har:

·        Legitimation som röntgensjuksköterska

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av MR.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter överenskommelse.

VAR

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1000 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Susanna Frehr Rahm Susanna.FrehrRahm@unilabs.com alternativt rekryteringsansvarig Klara Skoglösa Klara.skoglosa@unilabs.com

Dela detta jobb

RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA SOM STOMTRIVS PÅ LÖWENSTRÖMSKA SJUKHUSET?

Unilabs