halsojobb.se

Röntgensjuksköterska sökes för kombinationstjänst Angio/DT, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Röntgensjuksköterska sökes för kombinationstjänst Angio/DT, Solna

DT/ Angio vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna öppnar för nya möjligheter och en spännande framtid. Du får en unik chans att vara del av vårt interventionella team i en ny verksamhetsmodell med toppmodern utrustning och helt nya lokaler!

Vi erbjuder
Du erbjuds ett omväxlande arbete med omhändertagande av akuta och polikliniska patienter. Du kommer arbeta med en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Om du trivs med kliniskt arbete på en hybridsal, patientomhändertagande, läkemedelshantering och andra logistiska arbetsuppgifter, så är du mer än välkommen att söka till oss! Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård till patienterna.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Om tjänsten
Vi stärker vårt DT/Angio-team med engagerade och nyfikna röntgensjuksköterskor som vill vara med i utvecklingen och ta del av en spännande resa tillsammans. Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor: undersköterskor, radiologer, röntgensjuksköterskor, operationssjuksköterskor och kärlkirurger. Tjänsten är en kombinationstjänst där du arbetar med modaliteterna DT 50% och Angio 50%.

Tjänsten är förlagd i Solna, men som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete kan du också arbeta i Regional Periferangio beredskapslinje inom SLL. Då får du möjlighet att se hur Periferangio/intervention fungerar även på andra sjukhus. Det finns också möjlighet att arbeta kvällar och helger inom DT.

Vi söker
Vi vill att du tycker om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Du har ett genuint intresse för allt som sker på Angio/DT samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett din erfarenhet ser vi gärna att du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat. Vidare ser vi även att du är nyfiken och vill vara med i utvecklingen av en modern och innovativ enhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: utbildad röntgensjuksköterska.
Meriterande: om du har arbetat i operationsmiljö och har erfarenhet av aseptik och steril hantering samt DT.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas i vårt team!

Urval kommer att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation   

Mer om oss
Bild och Funktion ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro- och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Karolinska Universitetssjukhuset har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa. Genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste och mest avancerade tekniken. Vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska sökes för kombinationstjänst Angio/DT, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset