halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska natt till Radiologi, Solna

Ansök nu

Röntgensjuksköterska natt till Radiologi, Solna

 

Vi erbjuder
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.

Vi erbjuder ett varierande nattarbete där du kommer få ta ansvar för helheten inom akutverksamheten. Du erbjuds en möjlighet att arbeta multikompetent inom flera olika modaliteter. Du kommer att samarbeta med och vara en del i traumateamet. Vi sätter stort värde på vidareutbildning och kompetensutveckling, detta för att möjliggöra utvecklingen inom vårt yrke för att ligga i framkant.

Om tjänsten
Vår verksamhet erbjuder en nattjänst som innefattar sedvanliga varierande arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Du kommer att arbeta med konventionell röntgen, genomlysning samt DT.

  • Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering i Solna
  • Nattjänst 32,20 timmar/vecka
  • Dubbelt nattob
  • ATK (Arbetstidskompensationstimmar) - Efter att ha arbetat in ett år får man en kvarstannandebonus på 40 timmar.

Vi söker
Som en i natteamet förväntas du vara engagerad, tydlig och ha ett empatiskt förhållningssätt. Du bör du trivas i en arbetsmiljö med högt tempo och tar gärna till dig medicinska nyheter.

Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt skapa ett positivt arbetsklimat. Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar- Medmänsklighet-Helhetssyn och vår vision Patienten först-tillsammans skapar vi den bästa vården.

Tycker du att detta verkar intressant och vill bli en i teamet i en händelserik och stimulerande miljö? Skicka då in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet inom datortomografi i akut verksamhet
  • Du behöver också ha erfarenhet inom konventionell röntgen och genomlysning
  • Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat så vänta inte med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska natt till Radiologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset