halsojobb.se

logga

Röntgensjuksköterska med specialkompetens sökes

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Röntgensjuksköterska med specialkompetens sökes

OM UPPDRAGET
Vi söker nu dig som är röntgensjuksköterska med specialkompetens inom intervention, framför allt inom neuro, buk kärl (perifera kärl).
Har du denna kompetens och finns tillgänglig för nya jobbuppdrag så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer! 

UPPDRAGSPERIOD
 vecka 35 - 48

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer ? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Röntgensjuksköterska med specialkompetens sökes

Centric Care AB