halsojobb.se

Röntgensjuksköterska, Mammograficentrum, Sundsvall

Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Röntgensjuksköterska, Mammograficentrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Mammograficentrum är en del av Onkologkliniken Västernorrland som ansvarar för regionens mammografiundersökningar och screening. Vi ansvarar även för remisspatienter från hela regionen och utför omkring 40 000 undersökningar per år.

Mammograficentrum i Sundsvall bemannas av tio röntgensjuksköterskor, fem läkare och tre sekreterare. Tillsammans jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder/patienter.

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du att utföra undersökningar både på mottagningen i Sundsvall men även i våra mammografivagnar runtom i länet. I arbetet ingår även att tillsammans med läkare utföra diagnostiska ingrepp.

Vi erbjuder dagtidstjänstgöring utan helg- och kvällstjänstgöring. När du börjar hos oss får du ta del av ett tryggt inskolningsprogram där du blir tilldelad en mentor, får arbeta under handledning och utvecklas genom interna utbildningar. God arbetsmiljö och möjlighet till reflektion och lärande är viktiga delar som vi jobbar aktivt med för att du ska trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med intresse av att arbeta med människor. B- körkort fodras för att du i ditt arbete ska kunna ta dig ut till mammografivagnarnas uppställningsplatser med leasingbil. Arbetet kräver även att du ska ha möjlighet att bo borta någon vecka per månad.
Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav. Andra språkkunskaper är meriterande. Tidigare erfarenhet från mammografiverksamhet och/eller inom vård och omsorg är meriterande men inget krav.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Magnusson

Vårdförbundet

Telefon: +4660182700

E-post: anette.magnusson@rvn.se

 

Eric Arelöf

Enhetschef

Telefon: +4660182703

E-post: eric.arelof@rvn.se

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska, Mammograficentrum, Sundsvall

Region Västernorrland