halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Röntgensjuksköterska för utbildningsuppdrag till Strålbehandling

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Röntgensjuksköterska för utbildningsuppdrag till Strålbehandling

Om oss

Strålbehandling ingår som medicinsk enhet (ME) i Tema Cancer. Vi erbjuder högspecialiserad vårdmiljö där vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm och på Gotland. Verksamheten inom ME Strålbehandling bedrivs i lokaler på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Här har vi toppmodern utrustning som omfattar åtta acceleratorer, en stor brachyavdelning samt den förberedande verksamheten med fixationslab, datortomografer, magnetkameror och dosplanering. Verksamheten har cirka 100 medarbetare vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar. 

Vi är en komplett arbetsgrupp bestående av specialistsjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och onkologer. I teamet ingår även sjukhusfysiker och ingenjörer. I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning där verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är inriktad på patientflöden.

Vi erbjuder

 • flexibla arbetstider.
 • möjlighet till rotationstjänster inom ME Strålbehandling.
 • arbete på en högspecialiserad Strålbehandlingsavdelning som kontinuerligt bedriver forskning och utveckling.
 • möjlighet att delta i och driva utvecklingsprojekt.

Om tjänsten 

Är du röntgensjuksköterska och intresserad av att utvecklas inom ett nytt område tillsammans i ett härligt gäng med fokus på teamarbete? Vi söker nu röntgensjuksköterskor med intresse för Strålbehandling.

Som röntgensjuksköterska inom Strålbehandling kan du arbeta med att:

 • Ge individuellt anpassad strålbehandling till patienter i samråd med läkare och sjukhusfysiker.
 • Pedagogiskt förklara processen för patienter och svara på eventuella frågor.
 • Använda bildgivande utrustning så som CT/MR/slätröntgen/ultraljud för att säkerställa behandlingens precision, före under och efter behandlingen.
 • Följa upp patienternas strålbiverkningar och erbjuda egenvårdsråd
 • Ge kontinuerligt stöd till patienten under behandlingstiden
 • Utföra dagliga kontroller av teknisk utrustning.
 • Hålla dig uppdaterad om onkologisk och radiologisk forskning för att kunna delta i metodutveckling och säkerställa ett evidensbaserat arbetssätt.

Om utbildningen

Utbildningen bedrivs i samarbete med Lunds Universitet och lön utbetalas under studietiden.

Kurspaketet innehåller kurserna:

Allmän onkologi 7,5 hp Organspecifik onkologi 7,5 hp Omvårdnad vid strålbehandling 15 hp Verksamhetsförlagd utbildning i strålbehandling 15 hp.

Läs mer om utbildningen här(öppnas i nytt fönster)!

Vi söker

Vi hoppas att du är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna idéer och skulle önska att du är en samarbetsvillig lagspelare med stort intresse för teknik. Att du har vana vid att använda medicinskteknisk och bildgivande utrustning och att du har förmåga till kritiskt tänkande samt öga för detaljer. Vi ser också att du är positiv, engagerad och prestigelös med goda kommunikativa egenskaper. För att kunna möta patienter som genomgår strålbehandling behöver du vara empatisk och ha ett professionellt förhållningssätt.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har ett intresse av att rotera mellan olika delar av verksamheten.

Kvalifikationer 

Krav:

 • Svensk sjuksköterskelegitimation eller röntgensjuksköterskelegitimation.
 • vidareutbildning inom Strålbehandling.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1. CV  
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall) 
3. Personligt brev

Om rekryteringsprocessen

Vi rekryterar löpande till betald uppdragsutbildning inom strålbehandling.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska för utbildningsuppdrag till Strålbehandling

Karolinska Universitetssjukhuset