halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska för dag/natt tjänst på Neuroröntgen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Röntgensjuksköterska för dag/natt tjänst på Neuroröntgen

 

Vi erbjuder
Dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation i en miljö av ständig utveckling. Neuroradiologin är en viktig del i bland annat det högspecialiserade strokeflödet som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder patienter från såväl Stockholm som andra delar av landet. Vår spjutspetskompetens upprätthålls genom utbildning och möjlighet till att driva egna förbättringsarbeten. Kompetensutveckling hos alla yrkeskategorier är nödvändigt för att hålla en hög internationell kvalité inom vår verksamhet.

Om tjänsten
Funktionsområde (FO) Neuroradiologi är ett högspecialiserat funktionsområde, där vi i huvudsak utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera samt angiografi. Vi arbetar med patientflöden i multiprofessionella och multidisciplinära team i en högteknologisk datadriven vårdmiljö av internationell toppklass. Du kommer att ingå i teamet av röntgensjuksköterskor som utför datortomografi- och magnetkameraundersökningar under såväl dag som natt.

Vår MR verksamhet bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutets MRCentrum. Totalt har vi fem hypermoderna MR kameror i drift. Vi är den enda röntgenskliniken i Region Stockholm som bedriver dygnetruntverksamhet inom MR diagnostik.

Vi söker
Dig som har höga krav på noggrannhet och ansvar. Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att utvecklas.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård och/eller MR.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska för dag/natt tjänst på Neuroröntgen

Karolinska Universitetssjukhuset