halsojobb.se

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Ansök nu

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Vi erbjuder
Medicinsk enhet Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin tillhandahåller nuklearmedicinsk diagnostik samt kompetens inom medicinsk fysik med inriktning mot bildgivande diagnostik och behandling med strålning.

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner såsom röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker och administrativ personal.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT och PET/CT.

Verksamheten bedrivs i nya fina lokaler speciellt anpassade till modern nuklearmedicinsk diagnostik.

Om tjänsten
Vi befinner oss nu i en expansiv fas med kraftigt ökad efterfrågan på framförallt PET diagnostik. Röntgensjuksköterskor och Biomedicinska analytiker ansvarar för att motta, förbereda och genomföra diagnostiska undersökningar med SPECT/CT och PET/CT kameror. 

I arbetet ingår patientomvårdnad, hantering av medicinteknisk utrustning, bildutvärdering med fortlöpande utveckling samt kvalitetssäkring av våra metoder.

Tjänsten är förlagd i Huddinge. Vi arbetar måndag till fredag mellan klockan 07:30 till 16:00.

Vi söker
Du är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta i grupp likväl som självständigt. Arbetet med svårt sjuka patienter och deras anhöriga kräver personlig mognad och ett gott bemötande.

Du behöver ha förmåga att ibland hantera snabba beslut och prioriteringar men samtidigt kunna sprida trygghet i medarbetargruppen. Vidare ser vi att du är en driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet.

För oss, och dig, är det självklart att dela värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn  och visionen: Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska alternativt legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Meriterande: Några års erfarenhet inom nuklearmedicinsk diagnostik och/eller datortomografi.

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset