halsojobb.se

-->

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Ansök nu

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Vi erbjuder
Medicinskenhet Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin tillhandahåller nuklearmedicinsk diagnostik samt kompetens inom medicinsk fysik med inriktning mot bildgivande diagnostik och behandling med strålning.

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner såsom röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker och administrativ personal.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta i en multidisciplinär verksamhet med moderna hybridsystem såsom SPECT/CT och PET/CT. Verksamheten bedrivs i nya fina lokaler speciellt anpassade till modern nuklearmedicinsk diagnostik.

Om tjänsten
Vi befinner oss nu i en expansiv fas med kraftigt ökad efterfrågan på framförallt PET diagnostik. Röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker ansvarar för att motta, förbereda och genomföra diagnostiska undersökningar med SPECT/CT och PET/CT kameror. I arbetet ingår patientomvårdnad, hantering av medicinteknisk utrustning, bildutvärdering med fortlöpande utveckling samt kvalitetssäkring av våra metoder. 

Tjänsten är förlagd i Huddinge

Vi arbetar måndag till fredag mellan klockan 07:30 till 16:00.

Vi söker
Du är en noggrann och ansvarskännande person som kan arbeta i grupp likväl som självständigt. Arbetet med svårt sjuka patienter och deras anhöriga kräver personlig mognad och ett gott bemötande. Du behöver ha förmåga att ibland hantera snabba beslut och prioriteringar men samtidigt kunna sprida trygghet i medarbetargruppen. Vidare ser vi att du är en driven och engagerad person som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet.

För oss, och dig, är det självklart att dela värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och visionen Patient först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer
Krav: legitimerad röntgensjuksköterska alternativt legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Meriterande: med några års erfarenhet inom nuklearmedicinsk diagnostik och/eller datortomografi.

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
 

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till Nuklearmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset