halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Du som läkare får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter. Här ges du möjlighet till ett ansvarsfyllt arbete där du är beslutsfattande i små och stora frågor. Röntgenavdelningen på Visby Lasarett gör ca 35 000 undersökningar per år. Verksamheten är bred och består av allmänradiologisk verksamhet med slätröntgen, genomlysning/intervention, DT, MR och ultraljud. Vi har en separat enhet för mammografi. Verksamheten omfattar både planerad verksamhet dagtid och akut verksamhet dygnet runt. Kliniken erbjuder ett stöttande klimat bland kollegorna och möjligheterna till kontinuerlig fortbildning är goda. Vi lägger stor vikt vid utbildning och har i dagsläget fem anställda ST-läkare. Vi söker nu en ny medarbetare som ytterligare kan bidra med kompetens och handledning för framtidens röntgenavdelning på Gotland.

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare deltar du i klinikens dagliga arbete med bildtolkning, rondhållning och handledning av ST-läkare. Tillsammans med övriga medarbetare medverkar du i klinikens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du har möjlighet till specialisering och ansvar för enskild modalitet.
Vi använder Sectra RIS och PACS. Jourarbete i form av beredskap ingår.
Du ges förutsättningar att arbeta viss tid hemifrån om önskemål finns.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i radiolog eller bild- och funktionsmedicin. Du behöver ha en hög förmåga att samarbeta då arbetet på avdelningen sker i team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Som läkare har du ett professionellt förhållningssätt både gentemot kollegor samt patienter. Vid en anställning är vi angelägna om att du känner dig välkommen på alla sätt och ges goda förutsättningar för en långsiktig utveckling i arbetet. Vi kräver motsvarande C1-nivå i svenska.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Röntgenläkare

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb