halsojobb.se

Resurssjuksköterska Skåne

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Resurssjuksköterska Skåne

Förenade Care ska skapa ett resursteam med sjuksköterskor som dels ska täcka frånvaro hos ordinarie personal, dels ha kontinuerliga uppdrag kvälls-/helg- och nattetid i våra verksamheter i Skåne.

Därför söker vi nu ett antal sjuksköterskor för detta uppdrag.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av demenssjukdomar, somatisk och geriatrisk vård. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete, du ansvarar för hälso- och sjukvård samt deltar i och leder omvårdnadsarbetet tillsammans med omvårdnadspersonalen. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser och handleda omvårdnadspersonal. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att dokumentera och hantera datorer. Eftersom uppdraget innefattar flera olika journalsystem är det en fördel om du har arbetat i flera av dem tidigare. Du ska behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har patientfokus och ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och är noggrann och ansvarstagande. Du ser möjligheter i stället för hinder. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och stresstålig och har lätt att hantera nya situationer.
Förutsättningen för detta uppdrag är att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Sysselsättningsgrad/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.
Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Reseersättning utgår vid resor mellan de olika verksamheterna.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.

Känner du att detta verkar intressant? Sök då tjänsten snarast, vi har löpande tillsättning.

Vill du ställa frågor?
Kontakta i så fall gärna Berit Krömmelbein Mobil 0700-80 49 02
Mail beritk@forenadecare.com

Dela detta jobb

Resurssjuksköterska Skåne

Förenade Care AB