halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rehabassistent/ undersköterska/ arbetsterapeut Habo kommun

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Rehabassistent/ undersköterska/ arbetsterapeut Habo kommun

Arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla den kommunala rehabiliteringen? Vill du vara med och bidra till goda och meningsfulla dagar för medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjligheten att bli vår nya kollega i Hälso- och sjukvårdsenheten. Som rehabassistent ingår du i vårt härliga, engagerade och kompetenta hälso- och sjukvårdsteam tillsammans med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och distriktssköterskor. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser både i ordinärt boende och särskilt boende.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som med positiv energi tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan arbeta självständigt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Som rehabassistent arbetar du tillsammans med sjukgymnaster och arbetsterapeuter med rehabilitering av patienter i hemsjukvård, på äldreboende och på korttidsboende. Du ingår i kommunens Hemteam som arbetar med trygg hemgång efter sjukhusvistelse och aktiv hemrehabilitering. Som rehabassistent handleds du av sjukgymnast och arbetsterapeut.
I vårt arbete utgår vi från patientens egen förmåga och resurser för att främja hälsa och självständighet. Arbetsuppgifterna kommer vara:
• Utföra träningsprogram
• Vara behjälplig vid hembesök med förflyttningsträning och förflyttningsbedömningar
• Hjälpmedelshantering

Rekrytering kommer att ske fortlöpande.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Undersköterska, arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete som rehabassistent är meriterande.
Körkort
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. En av våra medarbetare ska gå hem på föräldraledighet. Vikariatet är under ett år med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Rekrytering kommer att ske fortlöpande.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-12-10
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-441

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb

Upplysningar
Mattias Hallman
Enhetschef Hälso och sjukvård
036-4428304
mattias.hallman@habokommun.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel
036 442 80 00

Dela detta jobb

Rehabassistent/ undersköterska/ arbetsterapeut Habo kommun

Habo kommun