halsojobb.se

Rehab-assistent

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-03-30

Ansök nu

Rehab-assistent

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vi på Kommunrehab söker dig som vill vara med och utvecklas i vår verksamhet. En möjlighet att så en inblick i arbetet som arbets- eller fysioterapeut inom vårt verksamhetsområde. Under sommaren 2020 erbjuder vi dig som är mitt i pågående eller precis avslutat Arbetsterapeut- eller Fysioterapeutprogrammet en möjlighet att prova arbete i vår verksamhet. I Kommunrehab arbetare vi i ett team tillsammans med ett 30-tal kollegor med bred erfarenhet från olika verksamheter. En arbetsterapeut och en fysioterapeut ansvarar för rehabiliteringen i ett geografiskt område inom Hemvårdsförvaltningens arbetsområde. Arbetet kan bedrivas i kundens hem eller på något av kommunens äldreboenden. Dina arbetsuppgifter innebär att du ska hjälpa till med träning, behandling och hjälpmedelsutprovning för att ge våra kunder förutsättningar till ett aktivt och självständigt liv. Vi erbjuder dig möjligheten till att få en inblick i arbetet som arbets- eller fysioterapeut där du får jobba självständigt eller tillsammans med en erfaren kollega. Vi har ett trevligt arbetsklimat med nära kollegialt samarbete där vi vill hålla hög kvalitet och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Studerande på fysio- eller arbetsterapeutprogrammet (alt nyutbildad Leg Fysioterapeut/sjukgymnast eller Leg Arbetsterapeut) alternativt undersköterska som vill prova på att arbeta på kommun-rehab. Du måste ha B-körkort för manuell växellåda för att kunna ta dig runt mellan de olika arbetsplatserna. Du har lätt för att samarbeta med både externa och interna samarbetspartners då du möter kunder, annan personal och anhöriga. Rollen ställer krav på att du behöver vara lyhörd, ser olikheter som en tillgång på arbetsplatsen och har ett inkluderande förhållningssätt. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt vad etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden som bidrar till detta. Kunskap och erfarenhet av dokumentation på svenska i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Sommarvikariat enligt överenskommelse
Publicerad
2020-02-03
Ansök senast
2020-04-30

Upplysningar

 • Tomas Kristensson
  Enhetschef
  Telefon: 0761-147348
 • Liselott Johansson
  Arbetsplatsombud FT
  Telefon: 0721-712483
 • Katarina Johansson Herne
  Arbetsplatsombud SA
  Telefon: 0761-282482

Ansökan

Referensnummer
C34521 - 2020

Dela detta jobb

Rehab-assistent

Halmstads kommun