halsojobb.se

GHP Stockholm Gastro Center är en öppenvårdsenhet som bedriver mottagnings- och endoskopiverksamhet för patienter med mag-tarmsjukdomar. Vi har ett nära samarbete med vår systerklinik, GHP Kirurgkliniken Stockholm AB. Genom den gemensamma receptionen betjänas ca 40 000 patientbesök per år. Verksamhetens vision präglas av kvalitet och samhällsnytta där du som ansvarig för receptionen spelar en viktig roll för att bidra till den patientupplevda kvaliteten. I dina arbetsuppgifter ingår incheckning, bokning samt en rad administrativa uppgifter kopplade till besöket.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av administration och kundkontakter gärna från hotellverksamhet eller liknande. Du behöver vara lyhörd och serviceinriktad för att kunna möta varje kunds behov. Datavana, ett strukturerat arbetssätt samt lösningsfokus är några avgörande kompetenser för att lyckas i rollen. I verksamheten pågår ett ständigt förbättringsarbete där du förväntas medverka och bidra.

Susanna Jäghult, Enhetschef mottagningsverksamheten

 

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Receptionsansvarig till GHP Stockholm Gastro Center vid Sophiahemmet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb