halsojobb.se

Receptionist

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Receptionist

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en ny medarbetare till receptionen för att stärka vårt team på GHP Ortho Center Skåne. Du kommer arbeta med inregistrering, betalning, bokningar, posthantering samt vara behjälplig med vissa administrativa uppgifter som patienthantering och teknisk support. Arbetstiden är främst förlagt till dagtid med kvällsmottagning vid behov.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, representativ och har stor social kompetens. Du arbetar utifrån att leverera god kvalitet och hög service samt uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser att du är effektiv, arbetar strukturerat och har en god administrativ förmåga.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

receptionist eller liknande, med lång erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du arbetat med "Boka Doktorn" samt med kund/patientbokning.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Förmåner: fördelaktiga förmåner

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Receptionist

GHP Specialty Care AB