halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PTP-psykolog till ANOVA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

PTP-psykolog till ANOVA

Är du psykolog med stort intresse för att arbeta med andrologi, sexualmedicin och transmedicin? Vill du bidra till vård i framkant och samtidigt får vara en del i en viktig samhällsfunktion? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Roliga och varierade arbetsuppgifter på en spännande och dynamisk arbetsplats
 • Ett arbete med många olika kontaktytor samt samarbeten med kollegor inom många olika professioner
 • Möjlighet att påverka det egna arbetet struktur och utformning
 • Ett arbete där man verkligen känner att man gör skillnad och bidrar till att våra patienter får den bästa vården

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du även ta del av våra allmänna förmåner.

Om oss
ANOVA, är en multidisciplinär verksamhet på tvärvetenskaplig grund för behandling, utveckling och forskning inom andrologi, sexualmedicin och transmedicin. Vårt övergripande uppdrag är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och administrativ personal. Vi samverkar omkring patienten i multidisciplinära team och ett flertal av oss har sexologisk och sexualmedicinsk kompetens.

Inom den sexualmedicinska delen tar vi emot och utreder personer för såväl farmakologisk som psykoterapeutisk behandling vid sexuell dysfunktion, hypersexuell störning och sexuell avvikelse. Mottagningen genomför just nu flera spännande projekt såsom utvecklande och genomförande av internetadministrerad KBT vid pedofilstörning och fortsatt arbete med hjälptelefonen PrevenTell. Vi arbetar även med att etablera Nationellt Kunskapscentrum, ett led i regeringens förebyggande kamp emot sexuellt tvång och våld.

Om tjänsten
Som PTP-psykolog hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta i det sexualmedicinska teamet tillsammans med övriga som ingår i teamet. Du ska under handledning svara för de arbetsuppgifter som är yrkesspecifika för psykolog; utredning, diagnostik och behandling.

Som medarbetare hos oss uppmanas du vara intresserad av forskning och utveckling och att delta kontinuerligt i vår interna fortbildning. Initiativ för att förbättra, utveckla och presentera nya arbetsmetoder välkomnas.

För att du ska kunna vara aktuell för tjänsten bör du kunna tillträda tjänsten senast mitten av juni 2022.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för sexualmedicin och vill vara med och utveckla vård i framkant.
 • är trygg och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje unik situation.
 • har lätt för att anpassa dig till föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändringar.
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller perioder av hög arbetsbelastning. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
 • är engagerad i ditt arbete och villig att lägga ner tid, energi och engagemang.
 • Tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Psykologexamen, företrädesvis med KBT-inriktning

Meriterande:

 • Särskild kunskap om eller erfarenhet av internetadministrerat behandlingsarbete, forskning och sexualmedicin
 • Erfarenhet av arbete inom psykiatri och rättspsykiatri

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Examensbevis


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

SACO

Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

PTP-psykolog till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset