halsojobb.se

Psykolog till Vårdcentral

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet
Som en del av Region Uppsala är vi en väletablerad och trivsam privat vårdcentral. Vi har idag cirka 7100 listade patienter samt BVC för drygt 900 barn.

Vår nuvarande psykolog kommer gå vidare till annan verksamhet. Därför söker vi nu en ny psykolog.

Vi har nyligen flyttat in i helt nybyggda lokaler på Linbanegatan 8, nedre botten med egen ingång. Lokalerna är luftiga och ljusa.

Ditt arbete bedrivs i nära samverkan med behandlande läkare samt övrig vårdpersonal, såsom kurator, fysioterapeut, sjuksköterskor på BVC med flera. Arbetet består i huvudsak av psykologisk behandling och bedömning. Fokus ligger på korttidsterapi av tillstånd som ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar, svårare kriser och smärtproblematik. Vardagen präglas av goda patientkontakter, lärande, utveckling och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter kan utvecklas efter dina önskemål och intressen utifrån våra patienters behov.

Du är legitimerad psykolog, gärna med KBT-kompetens och erfarenhet inom primärvård. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. Då ditt arbete som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande.

Enköping är en bra plats att bo på och det finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid. Vi har goda pendlingsmöjligheter från bland annat Västerås, Uppsala och norra Stockholm, då vi ligger på endast fem minuters gångavstånd från resecentrum.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.läkarhusetenköping.se

Du kan kontakta oss via e-post eller telefon:
camilla.nicander@privat.regionuppsala.se eller ulf.ojala@privat.regionuppsala.se

Telefon 070-886 98 81

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Välkommen att höra av dig!

Verksamhetschef Camilla Nicander.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Linbanegatan 8
74534 Enköping

 

 

 

 

 

 

 

Psykolog till Vårdcentral

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb