halsojobb.se

Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-10

Ansök nu

Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).  

Vi söker nu en vikarierande psykolog till klinikens hjärnskadeöppenvårdsenhet då en av våra psykologer går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med medelsvåra hjärnskador vilka bedöms vara i behov av högspecialiserad rehabilitering. De flesta patienterna kommer till oss för att få hjälp att återgå i arbete. Vi tar emot personer som är 18 år och äldre.  
 
Teamet består av läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och medicinsk sekreterare. Teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum vilket återspeglas i patienternas utvärdering av rehabiliteringen där 97% är mycket nöjda/nöjda med sitt inflytande över rehabiliteringen. Som universitetsklinik arbetar vi forskningsnära och evidensbaserat.  
 
Dina arbetsuppgifter:
Psykologens roll i teamet är att stå för den psykologiska och kognitiva kompetensen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar, psykologisk behandling individuellt och i grupp samt evidensbaserad kognitiv rehabilitering. I arbetet ingår också utvecklingsarbete, handledning, undervisning om hjärnskador och dess påverkan på de kognitiva funktionerna och beteendet. 
Tjänsten är ett vikariat under ett år med start i augusti 2019.
 
Din profil: 
Vi söker dig som har jobbat några år som leg.psykolog. Är intresserad att jobba interdisciplinärt i ett multiprofessionellt team mot gemensamt mål, har prestigelös inställning, är trygg och flexibel i din yrkesroll, samt en mycket god samarbetsförmåga. Är intresserad av metodutveckling och forskning. Har KBT inriktning samt erfarenhet av hjärnskaderehabilitering i öppenvård.    
  Urval sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan så snart möjligt.

Dela detta jobb

Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Danderyds Sjukhus AB