halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykolog till Medicinsk Psykologi, Pediatrisk neurorehabilitering

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-24

Ansök nu

Psykolog till Medicinsk Psykologi, Pediatrisk neurorehabilitering

Är du legitimerad psykolog och har intresse för olika somatiska tillstånd? Vi söker nu en kollega till ett vikariat inom sektion Neuropsykologi barn i Solna.

Vi erbjuder
Vår ställning som universitetssjukhus ger dig möjlighet att arbeta med psykologisk behandling och neuropsykologisk utredning i framkant samt till arbete med klinisk utveckling, forskning och utbildning. 

Självklart får du också del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Som neuropsykolog hos oss arbetar du inom den högspecialiserade barnsjukvården vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, ofta med små barn som har komplexa neurologiska avvikelser. I denna tjänst kommer du främst arbeta som psykolog i vårt Neurorehabiliteringsteam inom Neuropediatrisk verksamhet, men även andra uppdrag kopplade till verksamheten kan på sikt bli aktuellt.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i multiprofessionellt team med uppdrag att utföra utredningar och rehabiliterande insatser för barn 2-18 år med förvärvad hjärnskada av olika etiologi och svårighetsgrad. Arbetet ställer stora krav på både självständighet och god förmåga till teamarbete.

Vårt team består, förutom av dig som psykolog, även av arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, specialpedagog, kurator och läkare, som alla är erfarna inom sina områden. Här möts ni kring komplexa problem i somatisk miljö och får unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper. Neuropsykologi för barn är ett fält under stark utveckling och vi uppmuntrar våra psykologer till kontinuerlig fortbildning. Metodutveckling och utvecklingsarbete, både i samarbete med psykologkollegor och andra professioner, ingår som en naturlig del av jobbet.

Annonsen avser ett vikariat som sträcker sig från början av september 2022 till hösten 2023 (12 månader). Arbetet är på heltid och placeringsort är Solna.

Vi söker
För att trivas i rollen som psykolog på Karolinska Universitetssjukhuset är det viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. Du uppskattar att ha många kontaktytor, ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser, samarbetar mot gemensamma mål och bidrar med engagemang för att ni gemensamt ska kunna utveckla vården. Samtidigt ställer arbetet krav på god förmåga till självständigt arbete, att strukturera och avgränsa uppgifterna. Du har god social kompetens och tycker om att samverka med andra. Vidare behöver du vara engagerad, flexibel och prestigelös. Intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning värderas högt, liksom förmågan att ta till sig nya metoder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog. Goda kunskaper inom neuropsykologi samt dokumenterad erfarenhet av att utreda barn och unga. Du får gärna vara specialist i klinisk psykologi med inriktning neuropsykologi. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn och unga med förvärvad hjärnskada.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
• CV
• Personligt brev (frivilligt)
• Yrkeslegitimation
• Utbildningsbevis


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Sveriges Psykologförbund, Håkan Walles

Telefon
072-2542305

Dela detta jobb

Psykolog till Medicinsk Psykologi, Pediatrisk neurorehabilitering

Karolinska Universitetssjukhuset