halsojobb.se

-->

Psykolog till Medicinsk psykologi, Beteendemedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Psykolog till Medicinsk psykologi, Beteendemedicin

 

Funktionsområdet (FO) Medicinsk psykologi vid Karolinska Universitetssjukhuset är en del av Funktion Hälsoprofessioner och organiserar kliniskt verksamma psykologer på Karolinska Universitetssjukhuset. För närvarande är vi cirka 55 legitimerade psykologer och har även sex stycken PTP-psykologer anställda. Vi arbetar med psykologisk bedömning och behandling och neuropsykologisk bedömning/utredning inom olika delar av den somatiska sjukvården. Funktionsområdet har även samarbete med Institutionen för Klinisk Neurovetenskap, avdelningen för psykologi vid Karolinska Institutet.

Vi erbjuder

Vår ställning som universitetssjukhus ger dig möjlighet att arbeta med psykologisk behandling eller neuropsykologisk utredning i framkant samt till arbete med klinisk utveckling, forskning och utbildning.

Om tjänsten

Hos oss arbetar du utifrån evidensbaserad psykologisk praktik och för patienter som i samband med somatisk sjukdom också lider av till exempel ångest, depression, sömnsvårigheter och smärta/värk, men också av rädsla inför återinsjuknande, symptom och olika medicinska procedurer. Vi arbetar med barn, ungdomar och deras föräldrar samt med vuxna i med den övergripande målsättningen att hjälpa patienter uppnå så god funktion och livskvalitet som möjligt.

Vi arbetar primärt med patienter som remitteras internt från Karolinska Universitetssjukhuset.

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och kan innebära arbete i både Solna och Huddinge. Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.

Vi söker

För att trivas i rollen som psykolog på Karolinska Universitetssjukhuset är det viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. Du uppskattar att ha många kontaktytor, ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser, samarbetar mot gemensamma mål och bidrar med engagemang för att ni gemensamt ska kunna utveckla vården.

Ditt arbetssätt präglas av struktur och du har förmåga att på egen hand planera och avgränsa dina uppgifter. Självklart ger du ett gott bemötande till alla som du möter i ditt arbete - patienter, deras föräldrar/anhöriga och dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
  • Goda erfarenheter av evidensbaserat psykologiskt behandlingsarbete,

Meriterande:

  • Erfarenhet av att bedöma och behandla barn, ungdomar och vuxna patienter
  • Erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete från sjukhus
  • Specialistutbildning i psykologisk behandling/psykoterapi, hälsopsykologi samt klinisk barn-, ungdoms- eller vuxenpsykologi.

Intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning värderas högt, liksom förmågan att ta till sig nya metoder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Utbildningsbevis

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om vår verksamhet och de möjligheter den ger dig!

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under utlysningstiden.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionalutveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Psykolog till Medicinsk psykologi, Beteendemedicin

Karolinska Universitetssjukhuset