halsojobb.se

Psykolog till kognitiv Covid-19 mottagning Danderyds Sjukhus

Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Psykolog till kognitiv Covid-19 mottagning Danderyds Sjukhus

Om oss:

Den högspecialiserade kognitiva mottagningen för patienter med långvariga besvär efter Covid-19 är en regionövergripande öppenvårdsverksamhet på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken på Danderyds sjukhus. Detta är ett nystartat team som utreder kognitiva besvär efter Covid-19. Verksamheten har primärt ett utredningsfokus för att bli ett kunskapscentrum och stötta primärvården i planering av insatser för patienterna. Arbetet är teambaserat och innebär både utredning och metodutveckling inom området i tätt samarbete med bland annat läkare, sjuksköterska, administratörer och kliniska forskare.

Vi söker nu en ny psykolog till vår verksamhet med placering Danderyds sjukhus. Du kommer att ha din anställning på smärtsektionen men arbeta mot detta specialistteam på heltid.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar i nära samarbete med övriga professioner i teamet samt att aktivt bidra till metodutveckling och utvärdering. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

Kvalifikationer:

Legitimerad psykolog med flera års erfarenhet och helst specialistkompetens i neuropsykologi. Forskningserfarenheter är meriterande. Du har god förmåga att bedöma och analysera patienters kognitiva och psykologiska förutsättningar för kommande rehabiliteringsinsatser. Tidigare erfarenhet av arbete med somatiska tillstånd och kognition och erfarenhet av teamarbete är meriterande. Vi ser gärna att du är en trygg person som för det neuropsykologiska utvecklingsarbetet framåt inom vår verksamhet.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som engagemang och  flexibilitet. Vi ser gärna att du är intresserad av att lära dig nya saker och av att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. God samarbetsförmåga värderas högt.

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Information om tjänsten lämnas av:

Marika Möller, Med Dr, specialist i neuropsykologi, Utvecklingsledare 

Tel: 08 – 123 58 555

Åsa Arvidsson, enhetschef Högspecialiserad smärtrehabilitering

Tel: 070 089 12 41

Dela detta jobb

Psykolog till kognitiv Covid-19 mottagning Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB