halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykolog till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Psykolog till Karolinska Universitetssjukhuset

Psykolog till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Vill du arbeta med projektledning av psykologisk behandlingsforskning i framkant? Vi söker nu en legitimerad psykolog till en projektanställning.

Om verksamheten
Medicinsk psykologi vid Karolinska Universitetssjukhuset är en del av Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner, och organiserar kliniskt verksamma psykologer på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Vi utgör en multiprofessionell Medicinsk Enhet med cirka 60 legitimerade psykologer och sju stycken PTP-psykologer. Vi arbetar med psykologisk bedömning, neuropsykologisk utredning och psykologiska behandling inom olika delar av den somatiska sjukvården. Medicinsk Psykologi har även samarbete med Institutionen för Klinisk Neurovetenskap, avdelningen för psykologi vid Karolinska Institutet.

Vi erbjuder
En anställning som psykolog vid Karolinska Universitetssjukhuset ger dig möjlighet att arbeta med psykologiska bedömningar och behandlingar samt projektledning av ett klinisk forskningsprojekt i nära samarbete med forskare vid Karolinska Institutet. Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Annonsen avser en projektanställning på ett år med tillträde den 15 augusti 2022. Tjänsten innehåller projektledning av ett forskningsprojekt som avser studera internet-förmedlad exponeringsbaserad kognitiv beteendeterapi för patienter som haft hjärtinfarkt. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma och behandla patienter och samordna rekryteringen till projektet. Arbetet sker i nära samarbete med kardiologisjuksköterskor och kardiologer.

Projektet leds av psykolog och medicine doktor Josefin Särnholm som arbetar inom Brjánn Ljótssons forskargrupp vid Karolinska Institutet. I projektet arbetar du utifrån evidensbaserad psykologisk praktik med patienter med hjärtsjukdomar som upplever rädsla och oro inför symptom och sin sjukdom. Anställningen kommer medföra erfarenhet av att leda ett projekt i forskningens framkant och samarbete med ledande forskare inom området. Erfarenheterna kommer att vara meriterande för dig som är intresserad av vidare arbete inom forskning.

Vi söker
För att trivas i rollen som psykolog och projektledare på Karolinska Universitetssjukhuset är det viktigt att du är intresserad av klinisk forskning och att arbeta med att bedöma och behandla patienter med somatisk sjukdom. Du uppskattar att ha många kontaktytor, ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser, samarbetar mot gemensamma mål och bidra med ett starkt engagemang för att gemensamt utveckla vården.

Ditt arbetssätt präglas av struktur och du har förmåga att på egen hand planera och avgränsa dina uppgifter. Självklart ger du ett gott bemötande till alla som du möter i ditt arbete - patienter och dina kollegor.

Intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning värderas högt, liksom förmåga och flexibilitet i att ta till sig och omsätta nya metoder och arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete med kognitiv beteendeterapi med betoning på exponering.
  • Erfarenhet av att bedöma och/eller vuxna.
  • Erfarenhet av internetförmedlad psykologisk behandling.
  • Erfarenhet av psykologiskt bedömnings- och behandlingsarbete i somatisk vård.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om vår verksamhet och de möjligheter den ger dig.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Utbildningsbevis

Om rekryteringsprocessen
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

 

Dela detta jobb

Psykolog till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset