halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykolog till Habiliteringsmottagningens barnenhet, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Psykolog till Habiliteringsmottagningens barnenhet, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

På habiliteringsmottagningen arbetar vi utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är, autism, cerebral pares samt utvecklingsstörning.

Vi ser stora fördelar med teamarbete där arbetsterapeut, kurator, psykolog, specialpedagog och sjukgymnast ingår. Teamet arbetar också tillsammans med habiliteringsläkare, logoped och sjuksköterska. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patienter och deras anhöriga/nätverk.

På habiliteringen i Sundsvall finns 9 psykologtjänster varav 5 arbetar i barnteamen.

Vi söker nu psykolog till teamet som jobbar med autism och intellektuell funktionsnedsättning på barnenheten. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I arbetet hos oss på barnenheten ingår neuropsykologiska utredningar av varierande art och omfång, diagnostisering, stöd och behandling till barn upp till 14 år och deras familjer samt även informationsöverföring och metodutveckling. Vi i Sundsvall var nationellt tidigt ute att upparbeta verksamhet kring IBT. Vid IBT handleds nätverket, vilket brukar utgöras av familj och förskolepersonal, vid kontinuerliga träffar på habiliteringen. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Teamarbetet är en central del i arbetet.

Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter, regelbunden handledning och goda möjligheter till utbildning.
Att du mår bra och trivs hos oss är viktigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Har du vidareutbildning inom neuropsykiatri och kännedom om målgruppen ser vi detta som meriterande för tjänsten. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av habilitering. Körkort B erfordras.

Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kaisa Johansson

Enhetschef

Telefon: +4660182950

E-post: kaisa.johansson@rvn.se

 

Michael Edholm

Sveriges psykologförbund

Telefon: +4662019492

E-post: michael.edholm@rvn.se

 

Dela detta jobb

Psykolog till Habiliteringsmottagningens barnenhet, Sundsvall

Region Västernorrland