halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sollefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Är du intresserad av ett arbete med frågor rörande gymnasieåldern, flytta hemifrån, vuxenblivande samt frågor som handlar om att klara sitt vuxna liv? Då är du varmt välkommen att söka till oss inom Habiliteringen!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar. Inom länskliniken arbetar cirka 100 stycken medarbetare, vi har 15 psykologtjänster i länet.

Nu söker vi en psykolog till Habiliteringsmottagningen i Sollefteå för tillsvidareanställning alternativt PTP-tjänstgöring. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I arbetet hos oss på Habiliteringens ungdom/vuxenenhet i Sollefteå är arbetsuppgifterna varierande och innebär både utredning, diagnostik, behandlingsarbete och utbildning. Psykologen planerar och genomför självständigt sina insatser. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Vi ser stora fördelar med teamarbete. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patienterna och deras nätverk.

I rollen som psykolog kommer du att ha tillgång till intern, extern handledning och möjligheter till vidareutbildning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på betald arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, alternativt PTP-psykolog med godkänd psykologexamen. Meriterande är erfarenhet av psykologisk utredning och behandlingsarbete samt erfarenhet av ungdomar och vuxna med funktionshinder. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder ses det som meriterande för tjänsten. Då resor förekommer i tjänsten är Körkort B ett krav.

För att trivas i rollen krävs det att du har förmåga att arbeta flexibelt, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser positivt på förändringar. I ditt arbete är du självgående genom att du kan organisera och driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Vi ser att du trivs i samarbetet med andra och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas, 442:14.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer sker löpande, ansök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-31

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingela Sandell

Enhetschef

Telefon: +4662019442

E-post: ingela.sandell@rvn.se

 

Michael Edholm

Sveriges psykologförbund

Telefon: +4662019492

E-post: michael.edholm@rvn.se

Dela detta jobb

Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sollefteå

Region Västernorrland