halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Psykologens uppgift på BUP är att bedöma, utreda och behandla patienter men också att handleda PTP-psykologer och vägleda övriga arbetskamrater på mottagningen. Samverkan med skola, vårdgrannar och andra myndigheter är en central del. Vi tror också att psykologens kunnande spelar en viktig roll i vårt ständiga förbättringsarbete. Även om uppdraget förutsätter en bredd har du som psykolog också möjlighet att få fördjupa dig inom något område.

Kvalifikationskrav

Vi vill att du är legitimerad psykolog men är även intresserade av att ta emot PTP-psykolog. Du som söker får gärna ha erfarenhet av behandlings- och utredningsarbete samt vana av att möta barn och ungdomar med psykiatriskt vårdbehov. Det är meriterande med fördjupade kunskaper om neuropsykologisk testmetodik och neuropsykiatriska tillstånd. Meriterande är också påbyggnadsutbildning inom psykologisk behandling, där vi efterfrågar vana av att arbeta med behandlingsformer som aktuella nationella riktlinjer rekommenderar samt andra evidensbaserade metoder.

Arbetet kräver att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du självständigt kan göra bedömningar och att du arbetar strukturerat. Vi tror att du för övrigt är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utöver kontinuerlig metodhandledning och annan fortbildning satsar vi också på specialistutbildning till våra psykologer.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Patrik Karlsson
Facklig representant, Psykolog
0498-268404

Maria ten Siethoff
Enhetschef BUP
0498-268416

Logga

Psykolog/­PTP-psykolog

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

Dela detta jobb