halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Välkommen till en trevlig arbetsplats med engagerade kollegor!
Som anställd inom vuxenpsykiatrin i Visby får du möta en stor variation av patientärenden.
Vi erbjuder flexibla arbetstider, handledning och forum för kollegialt kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Psykologerna ingår i öppenvården och vi är just nu i ett skede av intensivt förbättringsarbete. Arbetet präglas av ett personcentrerat förhållningssätt där patienten är en hel person med resurser, möjligheter och delaktighet i vårdplaneringen. Med korta beslutsvägar finns stora möjligheter att själv vara med och utveckla mottagningens arbetssätt.

Inom vuxenpsykiatrin på Gotland finns en psykologgrupp bestående av legitimerade psykologer och PTP-psykologer, här finns specialistkompetens i neuropsykologi och klinisk psykologi.

Du kommer ingå i en tvärprofessionell kontext med psykoterapeuter/behandlare, kuratorer, rehabiliteringskoordinator, läkare och sjuksköterskor med en gedigen samlad kompetens och erfarenhet inom området.

Arbetsuppgifter

I din roll som psykolog ingår öppenvårdsarbete som innefattar psykologisk behandling och psykologiska bedömningar/utredningar inom en psykiatrisk ram. Behandlingsarbetet kan ske såväl i grupp som individuellt utifrån olika metoder.

Utredningsarbetet utgår ofta från neuropsykiatriska frågeställningar. I arbetet ingår teammedverkan/teamsamarbete, i förekommande fall även samverkan med vårdgrannar i samråd med patient.

Medverkan i kontinuerligt förbättringsarbete ingår som en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad psykolog.
Har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård är det meriterande men inget krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

 

Logga

Psykolog

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb