halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri och vill arbeta på psykiatriavdelning i Uppsala!

På vårdavdelningen bedivs heldygnsvård för patienter över 18 år. Avdelningen har sammanlagt 23 vårdplatser, varav platserna är inriktad mot vård för emotionell instabil personlighetsstörning, mot bipolär sjukdom samt patienter med ätproblematik. Över hela avdelningen arbetar vi DBT-inriktat (dialektisk beteendeterapi). Alla patientrum är enkelrum. Avdelningen bemannas av sjuksköterskor, skötare, läkare, kuratorer och psykologer

Uppdraget sträcker sig från Oktober fram tills slutet av November med stor chans till förlängning. När uppdraget är slut finns annars möjlighet till nya spännande utmaningar!

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Du får även chansen att bestämma kring hur mycket du vill arbeta. Vill du arbeta heltid eller deltid, hela eller delar av uppdraget, du bestämmer!

Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt.
Journalsystem: Cosmic

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för psykiatrisjuksköterska.
Tidigare erfarenheter av slutenvårdpsykiatri på Akademiska sjukhuset avd. 3.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Du ska ha tidigare erfarenheter av slutenvårdpsykiatri på Akademiska sjukhuset avd. 3.

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega,Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Psykiatrisjuksköterska till psykiatriavdelning i Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Dela detta jobb