halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är utbildad psykiatrisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet till ett uppdrag i Nyköping.

Uppdraget sträcker dig från 200518 tom. 200917 och är på en Psykosavdelning. Du är välkommen att söka om du är intressserad av heltid eller deltid, samt om du kan ta hela eller delar av uppdraget. 
Behovet är som störst natt, men finns även dag och kvällspass.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så om du är intresserad hör av dig till oss eller sök tjänsten redan idag!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som psykiatrisjuksköterska på Psykosavdelning. 
Du är varmt välkommen att höra av dig redan idag så berättar vi mer om våra uppdrag i Nyköping. 
 
Din profil
Psykiatrisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 
 
OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.  Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Psykiatrisjuksköterska till Nyköping i vår och sommar!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Dela detta jobb