halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Vi söker nu för kunds räkning psykiatrisjuksköterska för sommarperioden 15 juni-7 aug på heltid till BUP-avdelning i Sundsvall
Uppdraget kan komma att förlängas under 2020.
  
DINA ARBETSUPPGIFTER
Du ska tillsammans med barnpsykiater arbeta med insättning av läkemedel till barn som är utredda för ADHD. Uppdraget omfattar också uppföljning av läkemedelsinsättningen. Samarbete ska ske med barnpsykiater.

DIN PROFIL
Psykiatrisjuksköterska med god erfarenhet av farmakologisk behandling av barn med ADHD eller annan neuropsykiatrisk problematik där farmakologisk behandling är aktuell. Minst två års yrkeslivserfarenhet 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Psykiatrisjuksköterska till BUP Sundsvall

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb