halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till BUP slutenvård, Sundsvall

Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till BUP slutenvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du göra skillnad för dom som verkligen behöver det? Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete med stora möjligheter att påverka? Söker du ett gäng härliga kollegor för gott samarbete och många skratt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Just nu söker vi sjuksköterskor för tillsvidareanställning till BUP slutenvårdavdelning i Sundsvall.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Barn och Ungdomspsykiatrin (BUP) tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser.

Att arbeta på BUP slutenvård är ett meningsfullt och spännande arbete där du möter patienter i kris med stort vårdbehov. Inom BUP använder vi evidensbaserade behandlingsmetoder i enlighet med nationella vård- och insatsprogram. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

BUP slutenvårdavdelning i Sundsvall tar emot barn och unga upp till 18 år med svår eller akut psykiatrisk problematik som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård. Patienter kan vårdas enligt HSL eller LPT och vårdas alltid tillsammans med sina vårdnadshavare. På avdelningen arbetar skötare och sjuksköterska i team med läkare, kurator, psykolog, pedagog, fysioterapeut och dietist. Avdelningen har fem sjukskötersketjänster och fem skötartjänster, som jobbar dagtid, vilket innebär hög sjuksköterskebemanning på förhållandevis litet patientantal. Enhetschefen är i grunden psykolog och har jobbat ca 13 år på kliniken. Arbetet genomförs i nära och bra samarbete med enhet för mellanvård och öppenvård.
 

Arbetsuppgifter

Som avdelningssjuksköterska är du spindeln i nätet på vårdavdelningen där du är länken mellan den dagliga omvårdnadspersonalen och läkaren. I rollen ingår arbetsledning i det dagliga arbetet, bedömning av patienters somatiska och psykiatriska tillstånd och behov samt deltagande i vårdplanering tillsammans med psykolog, kurator, läkare och skötare. Som sjuksköterska skapar och upprätthåller du dagliga rutiner tillsammans med övrig personal. När du börjar hos oss får du individuell inskolning utifrån dina förutsättningar. Du arbetar dag, kväll (upp till 2/v) och 2 av 5 helger.

Vad kan vi erbjuda dig?


*Då vi är en förhållandevis liten enhet med god bemanning skapas förutsättningar för ökat fokus på varje enskild patient.

*En engagerad arbetsgrupp med högt i tak och varmt klimat där vi förutom att stötta och hjälpa varandra även har väldigt roligt tillsammans!

*Ett utvecklande, meningsfullt och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter! Vi är inne i en dynamisk verksamhetsutveckling där du erbjuds stora möjligheter att påverka vårdens innehåll och avdelningens rutiner. Vi utvecklas ständigt som personer och i våra professioner.

*Tillgång till friskvårdstimme under arbetstid.

*Är du intresserad av vidareutbildning med psykiatrisk inriktning finns möjlighet att studera till specialistsjuksköterska med bibehållen lön.

Vi berättar gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda vid intervjutillfället

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistkompetens inom psykiatri ses som meriterande. Har du erfarenhet av arbete på psykiatrisk slutenvårdsavdelning och/eller av barnpsykiatrisk vård ses även det som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är det viktigt med personlig lämplighet och för att lyckas i den här rollen ser vi att du är en lugn och stabil person med en god förmåga att fatta konstruktiva beslut i vårdrelaterade situationer. Du har en mycket god samarbetsförmåga och anpassar ditt sätt att kommunicera på ett lyhört sätt utifrån person och situation. Vidare ser vi att du kan skapa struktur och göra korrekta prioriteringar i ditt arbete.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng!? Varmt välkommen med ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-28

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Blomqvist

Enhetschef

Telefon: +4660181125

E-post: johanna.blomqvist@rvn.se

 

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till BUP slutenvård, Sundsvall

Region Västernorrland