halsojobb.se

Psykiatriker öppenvård Falun v21-52

Företag Direktkliniken
Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Psykiatriker öppenvård Falun v21-52

VI SÖKER

En erfaren Specialistläkare i Psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Falun i en specialistpsykiatrisk öppenvårdsenhet. Uppdraget innebär psykiatriska bedömningar och handlägga medicinska frågeställningar så som medicinjustering, recept och sjukskrivningar utifrån väntelistan till läkare för hela mottagningen. Handledning av AT och ST läkare kan förekomma.

Vi söker dig som kan starta från omgående och året ut. Även du som jag jobbar delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. 

DIN PROFIL

Legitimerad läkare och specialist i Psykiatri. Kunskaper i journalsystemet Take Care är meriterande. 

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Dela detta jobb

Psykiatriker öppenvård Falun v21-52

Direktkliniken