halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Primapraktiken söker Distriktssköterska BVC till Trollhättan

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Primapraktiken söker Distriktssköterska BVC till Trollhättan

Företagsinformation
Välkommen till Primapraktiken i det expansiva Innovatum District i Trollhättan.
Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor. Vi har sedan starten 2009 fortsatt att växa och har nu över 14 300 listade patienter.

Tjänstebeskrivning
Vill du bli en del av vårt Team och var med och utveckla framtidens primärvård.
Primapraktiken i Trollhättan, som är belägen på vackra Innovatum District mitt i centrala Trollhättan söker nu dig som har dokumenterad utbildning och erfarenhet som Distriktssköterska BVC eller Sjuksköterska med inriktning barnmedicin.
Vi ser gärna att du vill ta en aktiv del i vidareutvecklingen av vår verksamhet tillsammans med övriga kollegor. Syftet med detta är att skapa framtidens vårdcentral med hög trivsel och servicegrad för vårdtagare och personal.
Arbetsuppgifterna inriktar sig främst på Barnhälsovård men innefattar även sedvanligt mottagnings- och rådgivningsarbete, både via telefon och nätbaserad.

Kvalifikationer
Leg Distriktssköterska med erfarenhet av arbete på BVC mottagning alt Leg Sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso-och sjukvård för barn och ungdomsmedicin.
Svenska i tal och skrift.
Grundläggande datakunskaper.
B körkort

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en varierande och stimulerande arbetsmiljö med passionerade och delaktiga kolleger som varje dag verkar för att skapa ett bättre Primapraktiken för våra patienter. Vi skall vara det attraktivaste valet i Primärvården.
Vi har en god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier detta borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen.
Vi tänker långsiktigt vilket innebär att vi har studenter och AT-läkare under fortbildning hos oss löpande.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707–858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-10-31. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Dela detta jobb

logga
Primapraktiken söker Distriktssköterska BVC till Trollhättan

Premier Service AB