halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pratorsamordnande sjuksköterska till Kardiologen/Avd 2/Avd 24, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Pratorsamordnande sjuksköterska till Kardiologen/Avd 2/Avd 24, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi är tre avdelningar som nu gemensamt går ihop i syfte att förbättra både flöde och kvalitet på framförallt utskrivningsprocessen gällande patienter med pågående eller kommande behov av kommunala insatser efter sjukhusvistelsen. Vi söker nu sjuksköterska till ny samordnande roll i våra tre verksamheter för vikariat. Vikariatet sträcker sig åtminstone till att börja med under 2022 med möjlighet till förlängning. Vi kan erbjuda dig att vara med från början i en ny samordnande roll där möjlighet till att utforma arbetsinnehållet tillsammans med avdelningarnas enhetschefer är god.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 30 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Där vårdas patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning.

Hematologen avdelning 2, är en intermedicinsk avdelning med hematologi som specialitet och har 15 vårdplatser. Det innefattar bland annat cancersjukdomar som leukemi, lymfom och myelom men också en rad andra sjukdomstillstånd som går in under hematologin.

Avd 24 har 16 vårdplatser är en internmedicinsk avdelning som inkluderar olika medicinska specialiteter såsom nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Arbetsuppgifter

I rollen som Pratorsamordnande sjuksköterska på Kardiologen, Avd 2 och Avd 24 har du följande ansvarsområden:

- Ansvara för sjuksköterskans roll i framförallt utskrivningsprocessen på avdelningen, vilket innebär att du ser till att rådande lagstiftning samt samverkansrutiner följs som finns gällande samverkan mellan Regionen och kommunerna. Du arbetar i IT-systemet Prator.
- Medverka vid SIP.
- Vara ett stöd till kollegor gällande samverkansprocessen mellan avdelningarna - kommun - primärvård.
- Samverka med interna och externa aktörer.
- Utbilda (i synnerhet nya) läkare och sjuksköterskor i samverkansprocessen/Prator.
- Administrera behörigheter till kollegor i IT-systemet Prator och utbildar och stöttar kollegor vid behov i systemet.

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som sjuksköterska i kommunal verksamhet och/eller primärvård ses som meriterande. Det vi tror krävs av dig för att sköta samordningsprocessen på tre olika avdelningar är:

- en mycket god struktur i ditt arbete
- att du som person är driven och självständig
- stresstålighet
- en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga vilket också inkluderar att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- en mycket god administrativ förmåga då det är arbetets huvudkaraktär
- en mycket god kunskap av systemet Prator
- att vara flexibel

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra enhetschefer:

Kardiologen: Malin Karlsson Tel: 0660-182837 / Evelina Toresson Tel: 0660-677655
Avdelning 24: Sara Nyström Tel: 0660-183803
Avdelning 2: Mirjam Lager Sirviö Tel: 0660-145180

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Andreas Filipsson

Vårdförbundet

Telefon: +4660182217

E-post: andreas.filipsson@rvn.se

Linnea Antonsson

Vårdförbundet

Telefon: 060-181602

E-post: linnea.antonsson@rvn.se

Ida Ottosson

Vårdförbundet

Telefon: 060-183801

E-post: ida.ottosson@rvn.se

Dela detta jobb

Pratorsamordnande sjuksköterska till Kardiologen/Avd 2/Avd 24, Sundsvall

Region Västernorrland