halsojobb.se

logga

Positiv, kunnig och tillitsfull behandlare till Socialtjänstens öppenvård, Barn och vuxna

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Positiv, kunnig och tillitsfull behandlare till Socialtjänstens öppenvård, Barn och vuxna

Socialt arbete- På riktigt!

I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera på människorna som behöver vårt stöd. Här ska vår värdegrund - invånaren förstallas lika värde och höga förväntningar – vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer, barn och ungdomar. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete.

Välkommen till socialtjänsten i Norrtälje kommun där vi är stolta över att bedriva socialt arbete- På riktigt!

Rollen som behandlare på öppenvården

Detta är en spännande roll i en öppenvårdsenhet och socialtjänst som är under förändring.

I rollen som behandlare på öppenvården Barn och vuxna kommer ditt fokus vara barn, tonåringar och deras föräldrar. Du arbetar på uppdrag av socialsekreterare i biståndsbedömda insatser. Du stöttar barn och deras familjer utifrån en systemteoretisk grund och med ett förhållningssätt utifrån Signs of Safety där du tror på individens egen styrka. Du är flexibel och har en förmåga att se behovet samtidigt som du tillämpar beprövad erfarenhet och evidens.

Du gillar att samarbeta med andra och driver arbetet med det team- och nätverksbaserade arbetssättet som är en av grunderna i socialförvaltningen 2.0.

Vi behöver ditt positiva driv och engagemang

Vi befinner oss på en förändringsresa som vi hoppas kommer inspirera dig till att vilja bidra. I Norrtälje kommun har vi höga förväntningar på våra medarbetare. Vi tror att med tillit kan vi utvecklas och lägger stor vikt vid att alltid sätta invånaren i första rummet – så skapar vi ett Norrtälje kommun som gör verklig skillnad för våra invånare.

Du har en positiv grundsyn och en personlig mognad. Du kan kombinera kompetens och förståelse för andra människor med glimten i ögat. Vi uppskattar om du som person har följande förmågor; - Du tar initiativ och ser möjligheter - Du uttrycker dig väl i tal och skrift - Talar du fler språk och har erfarenhet från flera kulturer är det ett plus.

Är du vår nya behandlare?

Du har en bakgrund som socionom med steg 1-utbildning, eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med behandling, med såväl barn som vuxen. Du får gärna ha erfarenhet av Funktionell Familjeterapi. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom myndighet och att du är väl insatt i sociallagstiftningen. Du har B-körkort.

Vårt erbjudande

Vi hoppas att rollbeskrivningen gjort dig nyfiken. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Det finns god möjlighet till distansarbete och du deltar i vårt projekt om förkortad arbetstid om 35-timmarsvecka. Men framförallt erbjuder vi ett stimulerande arbete i en spännande, modig och inspirerande förvaltning med härliga kollegor med bred kompetens.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tillträde enligt överenskommelse.

Dela detta jobb

logga
Positiv, kunnig och tillitsfull behandlare till Socialtjänstens öppenvård, Barn och vuxna

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret