halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvården på Gotland är sedan 2011 organiserad i en matrisorganisation, där Planeringsenhet Vård (PEV) ingår i ett resursområde, Service och Diagnostik. I vår organisation har vi fokus på helhet och att samarbeta mellan resurs- och verksamhetsområden. Vi vill arbeta utifrån patientprocesser och att minska sådant som inte skapar värde för patienterna.

Planeringsenhet Vård (PEV) är en enhet med åtta medarbetare som spelar en viktig roll i sjukvårdens planering. PEV ansvarar för operationsplanering, uppföljning av utomlänsvård, planering av flygande ambulanstransporter samt samordning av sjukvårdens gemensamma arbete med produktionsplanering och tillgänglighet.

Enhetens arbete finns beskrivet i ett ledningssystem för kvalitet med kartlagda processer och rutiner

Arbetsuppgifter

Som planeringssjuksköterska arbetar du självständigt i samarbete med ansvariga läkare och mottagningar. Du arbetar kontorstid och vid semester, sjukdom eller annan frånvaro täcker planeringssekreterare och planeringssjuksköterskor upp för varandra.

Uppdraget som planeringssjuksköterska innebär i huvudsak att samordna och boka planerade operationer inklusive tidsbokning av inskrivningssamtal och anestesibedömning samt samordning av undersökningar som kräver vårdplats på elektiv avdelning. Det innebär mycket telefonkontakt med patienter.

I uppdraget ingår också att hålla väntelistor uppdaterade, att delta vid regelbundna möten med aktuell specialitet samt vid samordnande operationsplaneringsmöten varje vecka. Som medarbetare vid PEV har vi tillsammans en uppgift att värdera lagt operationsprogram utifrån resursutnyttjande i sin helhet.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst fem års arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från opererande verksamhet.

God datorvana är ett krav, gärna erfarenhet från Flexitid och Tace Care.

Som person är du lösningsfokuserad och samarbetar bra med andra människor. Du har god analytisk förmåga och kan lösa komplicerade problem. Du arbetar strukturerat och prioriterar på ett effektivt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och kan förklara på ett pedagogiskt sätt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Anna Andersson
Enhetschef
0498-268361
Carin Engström
Facklig representant, Planeringssjuksköterska
0498-20 43 16
Logga

Planeringssjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Dela detta jobb