halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Personliga Assistenter – Sommarvikarier sökes

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Personliga Assistenter – Sommarvikarier sökes

Personliga Assistenter – Sommarvikarier sökes

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu engagerade, positiva och påhittiga personliga assistenter till några av våra kunder i tonåren.

Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande. Vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med underbara ungdomar i tonåren. Du behöver vara ordningsam, ansvarsfull, ha en positiv inställning. Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett gott omdöme.

Intressen som våra kunder har kan vara att lyssna på musik, titta på Youtube, spela datorspel, men också gillar friluftsaktiviteter och vi behöver personliga assistenter som kan se balansen i detta. Helgerna kan bestå av besök på bio, teater, djurpark, museer mm. Nu på sommaren kan det bli sol och bad och lek och på vintern pulka och skridskoåkning, så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att hänga med på aktiviteter.

Våra glada sociala ungdomar behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av olika diagnoser tex epilepsi eller sondmatning så är det en fördel men inget krav.
Arbetspassen kan vara förlagda över hela dygnet och helger och du behöver kunna arbeta alla pass.

Lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.

Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Dela detta jobb

logo
Personliga Assistenter – Sommarvikarier sökes

PerformIQ