halsojobb.se

Personliga assistenter sökes till kvinna på Södermalm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna på Södermalm

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Jag är en rullstolsbunden kvinna som även har problem med SIBO (small intestinal becteria overgrowth) mina stora intressen är samhällsfrågor, kost och hälsa, samt radiomusik. Är även intresserad av bl.a zenbuddism och mindfulness, samt ayurveda och på senare tid lagar och äter jag en hel del ifd-kost.   

Mina personliga assistenter gör det jag ber om på det sätt jag säger att jag behöver för att fungera i vardagen. Viss löpande arbetsledning sker även skriftligt under passen då jag är arbetsledaren. Du bör ha mod att fråga mig samt att vi kan ge varandra feedback åt båda hållen. Mina behov styr, såväl spontana som mer planlagda aktiviteter. 

Det är viktigt att du som personlig assistent bidrar även med ditt lugn, din trygghet och stabilitet.

Jag är extra känslig för virus och infektioner, så mina personliga assistenter jobbar helt friska hos mig. Vidare behöver mina personliga assistenter tåla att jag lättare blir trött, slut och less. Det gör mig tyvärr lättare arg. Men självklart går de snabbt över. Du behöver alltså vara trygg i dig själv, ansvarstagande och framförallt lyhörd för mina behov av personlig assistans i mitt liv, såväl grundläggande som övriga behov. Jag har förresten grundläggande kunskaper i bland annat anatomi, sjukdomslära och retorik.

Jag vill belysa att mina personliga assistenter är viktiga för mig i min vardag det är viktigt att ni är ansvarstagande och har vana med att arbeta med människor. Jag uppskattar om man arbetar med närvaro.

Du ska vara icke rökare och man får inte ha på sig parfymer i arbetet. Det är bra om du pratar bra svenska.  Jag accepterar både kvinnor och män som personliga assistenter till mig. Ni ska var lättsamma, alerta, lyhörda och flexibla. Vi ska inspirera varandra och det är bra om vi kan utbyta både erfarenhet och kunskaper med varandra. Det viktigaste för mig är magkänslan samt personkemin oss emellan.

LÖN

Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.

Kollektivavtal KFO

TILLTRÄDE
From 1 oktober

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Förenade Care AB
Uppdragsansvarig 
Emma Allstenius
emmaal@forenadecare.com

Dela detta jobb

Personliga assistenter sökes till kvinna på Södermalm

Förenade Care AB