halsojobb.se

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.

Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider.

Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker personliga assistenter till kunder som har olika omsorgsbehov runt om i Varbergs Kommun. Arbetet kan innefatta dag, kväll eller nattarbete.
Som personlig assistent så ska du bistå kunden i dennes vardag med det personen själv inte klarar av utifrån sitt funktionshinder som t.ex. hygien.
Din arbetsmiljö är brukarens hem vilket innebär att du ges stort förtroende och visar hänsyn till dennes integritet. Du kommer bland annat att arbeta med att stärka individens inflytande och trygghet i sin egen vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med vård och omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande som brinner för att arbeta med människor. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Du bör ha en lugn och trygg personlighet samt god samarbetsförmåga och en positiv människosyn.
Vi söker en person som är flexibel, lyhörd med ett gott bemötande. Eftersom det främst innefattar att man arbetar själv så är det viktigt att man vågar ta egna initiativ. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt krävande och därför är det viktigt att förstå yrkesrollen av att arbeta som personlig assistent.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Logga

Personliga assistenter

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb