halsojobb.se

Personliga assistent sökes till äldre man i Visby

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-04

Ansök nu

Personliga assistent sökes till äldre man i Visby

Vi söker en personlig assistent till en man i 65-årsåldern boendes i centrala Visby. Han har en ryggmärgsskada och är därefter rullstolsburen. Trots sin funktionsnedsättning, så har kunden återfått många av sina fysiska funktioner.

För kunden är det viktigt med omväxling i sina rutiner, då han inte vill bli för bekväm och för rutinbunden. Han strävar efter att vara så självständig som möjligt. Som del utav arbetsuppgifterna, är det stort fokus på träning, massage och stretchning. Det viktiga är att du är alert och social, fysiskt frisk och har en stor portion humor samt att du är flexibel och självgående.  

 Du är en ärlig och pålitlig person som äger förmågan att kunna skapa en positiv atmosfär omkring dig. Du är strukturerad och har förmågan att själv kunna se vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår sysslor som att hjälpa uppdragsgivaren med alla grundläggande behov så som personlig hygien, på - och avklädning samt sedvanliga hushållssysslor så som att städa, tvätta, handla och laga mat tillsammans med uppdragsgivaren.

Vi vill att du som söker har goda referenser, gärna från dina tidigare arbeten men det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du som söker får gärna ha erfarenhet inom rehab, det är även meriterande om du har en utbildning som sjukgymnast. 

 

KRAV Icke-rökare och att du innehar körkort. Viktigt att du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET Vi söker en assistent för en tjänst på ca 75% som kan arbeta på ett rullande schema med pass på dagtid och nätter samt helger.

LÖN

Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.

Kollektivavtal KFO

TILLTRÄDE Omgående.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON  Förenade Care AB

Uppdragsansvarig  Anders Wåhrberg

andersw@forenadecare.com

Dela detta jobb

Personliga assistent sökes till äldre man i Visby

Förenade Care AB