halsojobb.se

logga

Personlig assistent, vikariat 80%

Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Personlig assistent, vikariat 80%

Omsorgsförvaltningen söker en personlig assistent till en omsorgstagare i Tanum. Tjänsten är ett vikariat om 80 % under perioden 2020-09-01—2021-08-31. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helger samt sovande journätter. Tillträde 2020-09-01 eller enligt överenskommelse.
Om tjänsten

Omsorgstagaren har personlig assistans dygnet runt alla dagar i veckan. Arbetsuppgifterna består av att vara omsorgstagaren behjälplig med allt i hens vardag såsom hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, matlagning, hushållssysslor, kommunikation, att följa med på aktiviteter etc. I arbetsuppgifterna ingår även social dokumentation och rapportering av utförd assistans till försäkringskassan.

 

Du kommer att vara en av fyra personliga assistenter. Du skall klara av ensamarbete. Du kommer att träffar dina arbetskamrater vid passbyte, APT och vid utbildningssatsningar. 

Vi söker dig som; 
* har gått omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
* har erfarenhet av samma eller en liknande roll.
* är lyhörd, engagerad och flexibel.
* har mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.
* har god datavana .

Övrigt
Tanums kommun eftersträvar att vara en rökfri arbetsplats, därför uppskattar vi att du är rökfri. Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Åsa Engedotter, tfn 0525-182 08. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill har din skriftliga ansökan med cv märkt med ref nr ’’327’’ senast 2020-08-16.

 
Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent, vikariat 80%

Tanums kommun - Omsorgsförvaltningen