halsojobb.se

Personlig assistent till sportig tjej!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-22

Ansök nu

Personlig assistent till sportig tjej!

BESKRIVNING 

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.
 
Vi söker en personlig assistent till en mycket positiv, aktiv och sportig tjej på 28 år som bor med sin familj. Hon är intresserad av att bowla, gå på gym/workout, att virka och träffa kompisar samt att spela elhockey och bågskytte. Hon har som mål med sin assistans att kunna bli mer självständig och göra saker mer spontant.

Du som söker tjänsten är tjej, mellan 20 år och 35 år och du bör vara aktiv, glad och pigg samt vara intresserad av idrott och att träffa människor. Du kan hantera spontana utflykter och händelser. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig.

Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att din uppdragsgivare som har personlig assistans har huvudrollen.

Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent. Du bör vara icke rökare. Du skall behärska svenska språket mycket väl.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Dag, kväll och helgtjänstgöring. Mest dagtid.
Fram till maj finns möjlighet till mycket pass, efter maj blir det något enstaka då ordinarie personal är åter från resa.

LÖN
Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.
Kollektivavtal KFO.

TILLTRÄDE
Omgående

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete samt vad som gör just dig till en bra assistent. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Förenade Care
Uppdragsansvarig
Madeleine Thunwall
madeleinet@forenadecare.com 

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 216
212 25 Malmö

Dela detta jobb

Personlig assistent till sportig tjej!

Förenade Care AB