halsojobb.se

Personlig assistent till Riala, Bergshamra

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Personlig assistent till Riala, Bergshamra

Jag är en positiv, öppen och social kvinna på 55 år som bor i Riala, Norrtälje kommun, tillsammans med min hund och mina katter. Jag är väldigt kreativ när det gäller mat, trädgård, inredning, smyckesdesign, virkning och mycket mer. Det är viktigt att du också delar mina intressen då du även kommer assistera mig i detta. Jag är aktiv och gillar att resa, både i Sverige och utomlands, så det är viktigt att du kan följa med mig och att du kan sova på annan ort. Ibland tar jag bara det lugnt hemma och det är för att min kropp behöver vila. Jag använder rullstol och behöver hjälp med hushållssysslor och personlig hygien.

Vem är du?

Jag söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos mig på heltid. Jag värdesätter att du har humor, är positiv, lyhörd och kan ta egna initiativ. Du som söker bör vara kvinna mellan 25–55 år. Du måste ha körkort med tillgång till egen bil då det är dåliga kommunikationer till mitt hem. Det är viktigt att du inte är allergisk eftersom jag både har hund och katt.

Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Riala

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar gärna emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se . Märk din ansökan med HSA-121
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se

Dela detta jobb

Personlig assistent till Riala, Bergshamra

Förenade Care AB