halsojobb.se

Personlig assistent till kille med hjärta av guld

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-25

Ansök nu

Personlig assistent till kille med hjärta av guld

BESKRIVNING
Vi söker nu en personlig assistent till en mycket positiv, go och kärleksfull 23-årig kille som vill kunna leva sitt liv som alla andra i hans ålder utifrån de möjlighet han har på grund av sitt handikapp och sköra hälsa. Han bor i Enebyberg i Danderyd. Han är intresserad av musik, utflykter och att umgås med andra. Han är som gladast när han blir sedd och får bekräftelse och när du kommunicerar och har ett socialt nära umgänge med honom.

Kommunikationen och total närvaro i samspel med honom är A och O eftersom han har svårigheter med kommunikationen. Du som söker tjänsten är kvinna eller man mellan 25 och 50 år, och du bör vara aktiv och alert, glad och positiv samt ha stor sinnesnärvaro. Uppdragsgivaren som har assistans har ett multihandikapp varför det är viktigt att du förstår att du har ett stort ansvar för hans totala omvårdnad och trygghet, han kan inte motivera sig själv utan du bör initiera aktiviteter, stimulera honom samt sörja för att hans vardag blir meningsfull, trygg och trivsam. Du kan hantera utflykter och spontana aktiviteter när läget tillåter det.

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att din uppdragsgivare som har personlig assistans har huvudrollen. Det är en merit om du har erfarenhet eller vana av uppdragsgivare med kommunikationssvårigheter.

Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller har liknande meriter. Det är många vårdande inslag och det är därför också en merit om du har erfarenheter av: PEG, CPAP samt om du har erfarenhet av personer som är: infektionskänsliga, har lungproblematik och epilepsi. Du är troligen utbildad undersköterska. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra personlig assistent.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du skall kunna behärska svenska språket mycket väl både i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
50% - 90 %med start från våren.
Dag, kväll och helgtjänstgöring. 

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Förenade Care
Ylva Lundkvist, Verksamhetschef
ylval@forenadecare.com
0733-150132

Dela detta jobb

Personlig assistent till kille med hjärta av guld

Förenade Care AB